Гнатюк О. В.

Товарів у наявності: 2

Показано 1 - 2 з 2

Фільтрувати за:

Виробник
Тип товару
Мова видання

Основи здоров'я автора Гнатюк О. В.

Підручник «Основи здоров'я» автора Гнатюк О. В., видавництва «Генеза» для 1–4 класів дає надійні знання з цього навчального предмета в цікавій формі.

«Зошит з основ здоров'я» для 1–4 класів цього ж автора надає практичний матеріал для закріплення вивченого й перевірки знань.

 

Про автора та проблеми викладання основ здоров'я

Статистика стверджує, що під час перевірки старшокласників медичні працівники майже не виявляють цілком здорових підлітків. Звичайно, проблема тут – не лише у школі, просто в Україні, і справді, перевелися здорові люди.

Саме тому вже багато років у школах викладається спеціальний навчальний предмет: «Основи здоров'я». Лікуватися, коли вже хворий, звичайно, треба. Але краще не доводити свій організм до такого стану, адже всі наші хвороби – від неправильного способу життя.

Свого часу й зараз укладаються програми, в яких мудро передбачено всі розділи й теми, за якими і в якому обсязі слід попрацювати з дітьми певного віку. Автори програм намагаються нічого не залишити поза увагою, надати необхідні знання школярам зі всіх питань, які так чи інакше впливають на дитячу безпеку й на здоров'я підростаючого покоління.

Якщо всіх школярів таким чином тривалий час виховувати, в них виробиться звичка турбуватися про себе і свою сім'ю в майбутньому. Завдяки цьому зростуть більш здорові покоління, які дбатимуть про нормальні соціальні та природні умови життя.

Дуже гарні підручники й робочі зошити для учнів початкових класів шкіл з українською мовою навчання пише співавтор навчальної програми з основ здоров'я Ольга Владиславівна Гнатюк. І це нікому не здасться дивним, якщо пильніше придивитися до її суспільних занять.

Гнатюк О. В. закінчила два харківських вищих навчальних заклади: Педагогічний інститут імені Г. С. Сковороди й Державний університет імені В. Н. Каразіна. Нині вона – провідний науковий співробітник Інституту психології ім. Г. С. Костюка, кандидат психологічних наук, автор близько 100 наукових публікацій, серед яких є багато навчальних посібників.

А ще Ольга Гнатюк пише чудові вірші, й не лише для розваги, а для справи: багато її віршованих творів з освітньою та виховною метою увійшло до підручників з основ здоров'я.

 

Підручники й зошити з основ здоров'я Гнатюк О.

Для учнів початкової школи за новими програмами вже видані всі підручники «Основи здоров'я» автора О. В. Гнатюк, видавництва «Генеза» міста Києва.

Книги успішно пройшли Всеукраїнський конкурс підручників, отримали грифи Міністерства освіти і науки України, санітарні посвідчення та знаки якості.

Підручники «Основи здоров'я» для 1–4 класів мають привабливі обкладинки, яскраві сторінки (завдяки вживанню кольорового тла, гарних умовних позначень та різних шрифтів).

У книгах використовуються всі можливі види роботи й текстові жанри: казка, загадки, гра, прислів'я, вірші, практичні й творчі роботи. Теми подаються з ілюструванням кольоровими світлинами та малюнками, таблицями і схемами.

Навчальний матеріал пропонується невеликими порціями, в цікавій формі. Автор використовує наукові доведення багатьох правил і версій, пропонує учням самостійно знайти докази певних тверджень.

До кожного підручника Гнатюк О. В. підготувала для учнів і вчителів 2-й елемент навчально-методичних комплектів: «Зошит з основ здоров'я», надрукований також у видавництві «Генеза». Матеріал зошитів органічно вплітається в процес вивчення, запропонований у темах.

Завдяки зошитам, виданим для 1–4 класів, діти від слухання вчителя можуть  перейти до практичних занять, виконання тестів, розфарбовування тощо.

Усі робочі зошити даного автора були схвалені МОНУ для використання в навчальному процесі, засвідчені медичним контролем.

Також Гнатюк О. В. підготувала до всіх навчальних комплектів «Методичні рекомендації для вчителів». А інші автори (представники різних видавництв: «Ранок», «Весна», «Школа» міста Харкова, «Підручники і посібники» міста Тернополя) написали за цими підручниками свої робочі зошити. «Тестові завдання з основ здоров'я» для 2–4 класів були складені автором Фруктовою Я. С. у тому самому видавництві «Генеза», вони будуть гарними помічниками для учнів і вчителів при виконанні контрольних робіт.

 

Де купити підручники «Основи здоров'я» автора О. В. Гнатюк

Замовити й купити підручник «Основи здоров'я» для 1–4 класів автора Гнатюк О. В., видавництва «Генеза» міста Києва оптом і в роздріб ви можете в нашому інтернет-магазині навчальної літератури «BOOK4SCHOOL».

Тут ви також можете придбати навчальні посібники «Зошит з основ здоров'я» того самого автора для 1–4 класів і якісно виконані завдання («ГДЗ») до всіх підручників «Основи здоров'я», видані окремим збірником із метою самоконтролю або в допомогу батькам і вчителям групи подовженого дня.

Оптова купівля навчальних посібників є вигідною як для нас, так і для покупців. Замовникам вона дає гарні знижки й повне забезпечення класу однаковими книжками та зошитами. При роздрібній торгівлі ми надаємо знижки нашим постійним покупцям і вчителям.

Ми відправляємо посилки зручними для клієнтів видами доставки до всіх міст, селищ і сіл України. Вони надходять до адресата протягом 4–7 днів із моменту отримання нами заявки на літературу.

Звертайтеся до нас онлайн або за телефонами, вказаними на головній сторінці нашого сайта! До зв'язку!

Гнатюк О. В.

Інформація

Відгуки

Середня оцінка наших клієнтів
4.9 з 5
Відгук без коментарів