Підручники та робочі зошити 1 клас НУШ

Товарів у наявності: 220

Показано 1 - 24 з 220

Фільтрувати за:

Підручники, прописи та зошити 1 клас НУШ

З гарними знижками вибрати необхідні та купити друковані робочі зошити для 1 класу НУШ, підручники, прописи й альбоми школи з українською мовою навчання оптом і в роздріб ви зможете в нашому інтернет-магазині навчальної літератури «BOOK4SCHOOL».


Про підручники для 1 класу НУШ

Першокласники – це діти шестирічного віку. Щоб вони змогли добре навчатися, їх треба зацікавити. Тому й підручники 1 клас НУШ (та інші навчальні посібники) для них пишуть з особливою турботою: захоплюючі за змістом, з ігровими моментами, казками та веселими віршиками; велика увага приділяється загальному колориту книг та ілюстраціям.

На учнів 1 класу чекають такі перші підручники: «Буквар», «Математика», «Я досліджую світ», «Англійська мова» (або підручник з іншої іноземної мови), «Російська мова», інтегрований курс «Мистецтво». У післябукварний період іще з'являться «Українська мова» та «Читанка».

В Україні є багато видавництв, які готують до друку підручники для 1 класу нової української школи (НУШ). Усі книжки мають отримати дозвіл Міністерства освіти і науки на їхнє використання в навчальному процесі, тому до першокласників доходять лише найкращі зразки з усіх запропонованих.

На даний час учні 1 класу навчаються за підручниками видавництв «Освіта», «Грамота», «Генеза», «Оріон» міста Києва, «Сиция» та «Ранок» міста Харкова, «Лібра Терра» й «Підручники і посібники» міста Тернополя.

 

Друковані робочі зошити 1 клас НУШ 

Чудовим винаходом останніх десятиліть є зошити для 1 класу НУШ з друкованою основою. Вони дуже подобаються дітям (та і вчителям – також). «Робочі зошити», як їх зараз називають, значно поліпшують емоційний і фізичний рівні навчання. Без них сучасний урок у 1 класі вже навіть складно уявити.

Найзручнішим видом таких зошитів для першокласників є «Прописи 1 клас». У них надаються ідеальні зразки написання літер, знаків, слів, цифр тощо. Для зручності прописи бувають з калькою.

Робочі зошити для 1 класу НУШ нині друкуються майже з усіх предметів, пишуться вони здебільшого авторами підручників: для зручної комплектації.

Для уроків образотворчого мистецтва, трудового навчання й мистецтва такі посібники мають назву «Зошит-альбом». Вони перетворюють уроки на справжнє свято, на зустріч із високим мистецтвом.


Як правильно вибрати та купити прописи для 1 класу НУШ

Неодмінною умовою придатності будь-якого навчального посібника для використання в 1 класі є наявність грифа Міністерства освіти і науки України та письмового посвідчення державного санітарного контролю.

Без поради або згоди вчителя батькам не рекомендується купувати основні навчальні посібники. Вони мають бути однакові для всього класу, відповідати підручникам, специфіці школи.

У нас ви знайдете всі необхідні підручники для 1 класу та прописи для першокласників, офіційно дозволені й найпопулярніші серед наших покупців. Також можна на групу учнів зі знижкою замовити робочі зошити для 1 класу НУШ з різних предметів. Оптові замовники, вчителі й зареєстровані на сайті клієнти отримають знижки для оплати товару.

Телефони для довідок: 066-71-81-766, 073-700-70-88.

Підручники та робочі зошити 1 клас НУШ

Інформація

Відгуки

Середня оцінка наших клієнтів
4.9 з 5
Відгук без коментарів