Самостійні і контрольні роботи Геометрія 7 клас (поглиблений рівень) авт. Мерзляк, Полонський, Рабінович, Якір вид. Гімназія Збільшити

Самостійні і контрольні роботи Геометрія 7 клас (поглиблений рівень) авт. Мерзляк, Полонський, Рабінович, Якір вид. Гімназія

Гімназія

Автор: Мерзляк А., Полонський В.



9789664743027

Новинка

Самостійні і контрольні роботи з геометрії 7 клас (для класів з поглибленим вивченням математики) автори Мерзляк А. Г., Полонський В. Б., Рабінович Ю. М., Якір М. С. видавництва «Гімназія» при купівлі оптом зі знижкою до 25% від ціни видавництва. Доставка по України.

Детальніше

85 грн

Ми доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 72 години!

Захист персональних даних!

Працює система знижок (до - 30%)!

Замовте на 2 500 грн і отримайте Безкоштовну доставку!
Оцінки і коментарі наших клієнтів
Тип товару Контроль знань
Предмет Геометрія
Автор Мерзляк
Вік (клас) 7 клас
Видавництво Гімназія
Місто видавця Харків
Обкладинка М'яка
Мова видання Українська
Гриф МОН України Схвалено МОНУ
Друк Чорно-білий
Країна виробник Україна
Формат А5
Кількість сторінок 48
Товарна група Книги
Особливість Для класів з поглибленим вивченням математики

Самостійні і контрольні роботи з геометрії 7 клас (для класів з поглибленим вивченням математики) автори Мерзляк А. Г., Полонський В. Б., Рабінович Ю. М., Якір М. С. видавництва «Гімназія» купити

«Геометрія. Самостійні та контрольні роботи. 7 клас (для класів з поглибленим вивченням математики)» харківського видавництва «Гімназія» (Харків), відомих авторів А. Г. Мерзляка, В. Б. Полонського, Ю. М. Рабіновича та М. С. Якіра є незамінним помічником учителя й учнів на уроках геометрії і вдома, особливо – при користуванні підручником з геометрії тих самих авторів і придбанні даного збірника задач на весь 7 клас. Що ж він може запропонувати для навчального процесу?

Його автори підготували з цього шкільного предмета велику кількість аналогічних вправ і задач для поглибленого рівня, на всі теми програми, розмістили їх у хронологічному порядку й за варіантами. Їх можна використовувати у зручний для вчителя час уроку чи для домашніх завдань.

Також даний збірник задач з геометрії містить варіанти самостійних вправ та варіанти контрольних робіт із вивчених тем (5 тем), які чудово відповідають середньому рівню учнівських здібностей. Він забезпечує вчителя всім необхідним для нормальної роботи, надає школярам цікавий за змістом і цілком доступний навчальний матеріал для успішного опанування програми.

Указаний збірник можна використовувати і для додаткової роботи з метою підвищення рівня знань і вмінь при підготовці до ДПА та ЗНО.

Купити збірник самостійних і контрольних робіт із геометрії для учнів 7 класу поглибленого рівня автора Мерзляка, Полонського, Рабіновича, Якіра ви можете в необмеженій кількості у нашому інтернет-магазині навчальної літератури «BOOK4SCHOOL». Замовлення приймаються онлайн і за телефоном з усіх областей України. Звертайтеся!


ВИДИ ДОСТАВКИ:

а) УКРПОШТА (доставка по всій Україні від 30 грн з додатковою комісією за післяплату). Термін доставки – 5 – 10 днів.

б) НОВА ПОШТА

  • При накладеному платежі - сплата за доставку (від ваги, мінімально 40 грн) + 20 грн + 2% від вартості товару;
  • При оплаті товару на карту Приватбанку - тільки доставка (від ваги, не менше 40 грн).
  • Кур'єрська доставка Новою поштою – сплата за доставку + (якщо є накладений платіж) + 35-45 грн за послугу склад-двері (оплата кур'єра залежить від ваги посилки).
  • Термін доставки – 1-3 дні.
  • Термін зберігання посилки – 5 робочих днів (включаючи суботу).
  • При отриманні посилки – мати паспорт; знати номер декларації (надсилаємо після відправлення SMS на ваш номер телефона).

БЕЗКОШТОВНА доставка – при замовленні від 2500 грн (зі знижкою).

Якщо у Вас виникли питання стосовно форми оплати та способів доставки, ми будемо раді на них відповісти за телефонами:

  • (066) 71-81-766;
  • (073) 70-07-088.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.