ЗНО 2020 Збірник завдань у тестовій формі (2 частина) Українська мова та література  Авраменко вид: Грамота Збільшити

ЗНО 2020 Збірник завдань у тестовій формі (2 частина) Українська мова та література Авраменко вид: Грамота

Грамота

Автор: Авраменко О.М.



978-966-349-780-8

Новинка

Збірник завдань у тестовій формі ( 2 частина) до ЗНО 2020 з української мови та літератури автора Авраменко О. видавництва "Грамота", видання доповнене та перероблене в м. Київ. Містить 12 варіантів тестів різної складності. Доцільно використовувати с Довідником (1 частина), де міститься теоретична база.

Детальніше

70 грн

Ми доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 72 години!

Захист персональних даних!

Працює система знижок (до - 30%)!

Замовте на 2 500 грн і отримайте Безкоштовну доставку!
Оцінки і коментарі наших клієнтів
Тип товару Збірник завдань у тестовій формі до ЗНО 2020
Предмет Українська мова та література
Автор Авраменко Олександр
Видавництво Грамота
Обкладинка М'яка
Мова видання Українська
Місто видавця Київ
Друк Чорно-білий
Країна виробник Україна
Формат А4
Кількість сторінок 160
Товарна група Книги

«Збірник тестів. ІІ частина» Олександра Авраменка

Специфіка тематичної й атестаційної перевірки рівня навченості школярів вимагає аналогічної підготовки. Якщо учні пишуть тести на контрольних роботах з української мови й літератури у процесі навчання та при зовнішньому оцінюванні – по закінченні школи, то й готуватися до цих випробувань належить не лише теоретично. Повторювати правила, безперечно, необхідно, але не менш важливо потім закріпити набуті знання при виконанні різноманітних вправ і тестів.

З цією метою звернімо увагу на «Збірник завдань у тестовій формі. Частину ІІ» восьмого, доповненого видання 2020 року автора Авраменка О. М., видавництва «Грамота» міста Києва. У ньому на 153 сторінках великого формату розміщено 12 варіантів тестових зошитів, що своїм наповненням нагадують типові завдання ЗНО й охоплюють його чинну програму.

Що надає збірник тестових завдань до ЗНО 2020

Указаний вище «Збірник завдань» викладача й методиста Авраменка Олександра нині використовується як друга частина навчального комплекту при підготовці до обов'язкового тестового іспиту з української мови. Проте видання також є самостійним, універсальним набором різнорівневих тестів і актуальних тем для написання творів-роздумів нового зразка – власних висловлень.

Одразу надамо роз'яснення стосовно третього завдання кожного варіанту, спільного для обох шкільних дисциплін. Тематика творів має високу ідейну спрямованість. Однак головне їхнє призначення – це перевірка вміння писати зв'язний текст, з дотриманням його структури, та віддзеркалення загальної грамотності випускника.

Автор попереджає типові помилки майбутніх учасників тестування, дає слушні поради для якісного написання роботи та знайомить випускників із нормативами оцінювання. Користувачі бачать у виданні запропонований сюжет для власних думок, орієнтуються на нього й планують обсяг твору в залежності від наданого місця.

У кінці збірника надруковані відповіді на всі тестові завдання для самоперевірки та прискореного вирішення суперечливих моментів. Розміщено таблиці відповідності тестових балів оцінкам рівня навчальних досягнень, переведення тестових балів у рейтингову оцінку; відведено сторінку для самоконтролю й достатньо місця для нотаток.

Книжка гарантує цілковите охоплення програми зовнішнього оцінювання свіжими (складеними на основі останніх років) завданнями різного рівня для повноцінного повторення матеріалу. Для правильного виконання груп тестів надаються чіткі інструкції, автор звертає увагу випускників на можливі помилки. Усі зауваження також стосуються й моменту проходження тестування.

Зі збірником тестових завдань краще використовувати  довідник (1 частина) до ЗНО 2020 Авраменко О. 

Структура розміщення матеріалу автором Авраменко О.

Матеріал посібника призначений для використання вчителями та старшокласниками при підготовці до тематичних перевірок рівня знань. Абітурієнтів він комплексно готує до вирішального тестового випробування при вступі до вищого навчального закладу.

Кожен із тринадцяти варіантів складається з 3 рівносильно навантажених частин: тести для перевірки мовних знань, тести з літератури та написання власного висловлення. Кількість, обсяг завдань у розділах та загальний вигляд даного видання нагадують структуру тестових зошитів незалежного оцінювання, що служить пристосуванню випускників до майбутнього іспиту.

Перша та друга частини кожного варіанту окремо розподіляються на: групи коротких тестів – із чотирма-п'ятьома наданими відповідями для вибору – та завдання для знаходження відповідності й запису відповідей до спеціальних табличок. При цьому користувач отримує окремі вказівки щодо виконання. Систематично зустрічаються й тести, побудовані на основі прочитаних уривків художніх творів, портретів та ілюстрацій.

Видання надруковане на світлому цупкому папері. Надається достатньо місця для роботи й загального огляду. Тести добре продумані та грамотно оформлені. Сумлінному учневі завдання видадуться посильними і зрозумілими.

Швидка доставка посібників під назвою «Збірник завдань у тестовій формі» автора О. М. Авраменка, київського видавництва «Грамота», для закріплення програм української мови й літератури перед ЗНО відбувається в інтернет-магазині навчальної літератури BOOK4SCHOOL.

ВИДИ ДОСТАВКИ:

а) УКРПОШТА (доставка по всій Україні від 30 грн з додатковою комісією за післяплату). Термін доставки – 5 – 10 днів.

б) НОВА ПОШТА

  • При накладеному платежі - сплата за доставку (від ваги, мінімально 40 грн) + 20 грн + 2% від вартості товару;
  • При оплаті товару на карту Приватбанку - тільки доставка (від ваги, не менше 40 грн).
  • Кур'єрська доставка Новою поштою – сплата за доставку + (якщо є накладений платіж) + 35-45 грн за послугу склад-двері (оплата кур'єра залежить від ваги посилки).
  • Термін доставки – 1-3 дні.
  • Термін зберігання посилки – 5 робочих днів (включаючи суботу).
  • При отриманні посилки – мати паспорт; знати номер декларації (надсилаємо після відправлення SMS на ваш номер телефона).

БЕЗКОШТОВНА доставка – при замовленні від 2500 грн (зі знижкою).

Якщо у Вас виникли питання стосовно форми оплати та способів доставки, ми будемо раді на них відповісти за телефонами:

  • (066) 71-81-766;
  • (073) 70-07-088.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.