Довідник (Авраменко) ЗНО 2022 Завдання в тестовій формі (1 частина)  Українська мова (література)  Авраменко Блажко вид: Грамота Збільшити

Довідник (Авраменко) ЗНО 2022 Завдання в тестовій формі (1 частина) Українська мова (література) Авраменко Блажко вид: Грамота

Грамота

978-966-349-891-1

Новинка

Довідник з завданнями в тестовій формі (частина 1) авторів Авраменко О., Блажко М. створений для підготовки до ЗНО 2022 з української мови та літератури. Теоретичний матеріал підкріплений практичними тестами для самоперевірки та закріплення знань. Видання 8, перероблене в видавництві "Грамота" м. Київ. Купити довідник Авраменко за оптовими цінами можливо в нашому інтернет-магазині.

Детальніше

300 грн

Ми доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 72 години!

Захист персональних даних!

Працює система знижок (до - 30%)!

Замовте на 2 500 грн і отримайте Безкоштовну доставку!
Оцінки і коментарі наших клієнтів
Тип товару Довідник (завдання в тестовій формі) 1 частина
Предмет Українська мова та література
Автор Авраменко О., Блажко М.
Видавництво Грамота
Мова видання Українська
Місто видавця Київ
Обкладинка Тверда
Друк Чорно-білий
Країна виробник Україна
Формат А5
Кількість сторінок 576
Товарна група Книги

«Довідник. І частина» Авраменко Олександра до ЗНО 2022 з української мови та літератури

Навчаючись у середніх та старших класах за підручниками і з допомогою зошитів, школярі звертаються до довідника Авраменко Олександра і в період підготовки до складання тестування (ЗНО 2022) з української мови й літератури. Та навіть тим учням і вчителям, яким досі не довелося близько стикнутися з навчальними посібниками відомого педагога, знайомий комплект книжок для абітурієнтів як незамінний помічник перед першим тестовим іспитом.

Візьмімо, наприклад, автора Авраменко «Довідник. І частину» обсягом 574 сторінки (восьме видання 2019 року). Його він написав з М. Б. Блажко, в київському видавництві «Грамота». Довідник доповнений для закріплення поданого теоретичного матеріалу групами тестових завдань. У ньому зібрані необхідні для опрацювання випускниками розділи шкільної програми з двох українських предметів (переважно мови, бо для опанування літератури є окремі видання).

Навчальна користь при підготовці до ЗНО 2022 від довідника Авраменко О.

Опрацьовуючи «Довідник» Олександра Авраменка та Марії Блажко, учень відтворить у пам'яті весь навчальний матеріал, призначений для проходження зовнішнього незалежного оцінювання. У правильності підбору розділів програми – не сумнівайтеся, бо перший автор цієї книжки є членом атестаційної комісії і сам щорічно складає більшість тестових завдань для ЗНО.

У посібнику надані програми опитування для обох дисциплін. У них вказані обсяг матеріалу та вимоги до рівня підготовки учнів. Завдяки цьому випускники легко визначать, розділи яких класів представлені та твори яких письменників треба опрацювати.

Теми викладаються не так, як у підручниках: скорочено й поглиблено. Надаються таблиці для наочного сприйняття повідомлень. У розділі «Фонетика» користувач побачить необхідні знаки, якими позначаються подовжені, пом'якшені та нульові звуки, засвоїть особливості української вимови. У «Будові слова» відтворить специфіку українського словотвору, деталізацію розбору.

Доступно викладаються складні теми відмінювання числівників, відомості про дієприкметникові та дієприслівникові звороти й окремі форми дієслова, ускладнення речень звертанням, однорідними членами чи вигуками. З додатковою інформацією в посібнику показуються правила вживання двокрапки й тире. Цікаві повідомлення автори надають після слова «Зауважте!» (їх бажано запам'ятати), про безсполучникове речення і пряму мову.

У літературній частині Авраменко пояснює, як працювати з різножанровими творами, надає корисні вичерпні відомості про художні засоби мови. Про авторів представлені короткі моменти біографії з датами, основні написані твори з ретельним розбором у відповідності до завдань ЗНО 2022 року. Тут є сюжети, цитати, репліки, ідея та теми, важливі моменти з історії літератури. 

Особливості побудови посібника

Матеріал «Довідника» співавторів О. Авраменка, М. Блажко призначений для підготовки до контрольних робіт (зміст представлений послідовно, за розділами) і складання ДПА й ЗНО 2022. Оскільки ці види перевірок нині проводяться в тестовій формі, структура розміщення навчального матеріалу сприяє адаптації школярів до нагальних потреб.

Переважно на початку повторення теми подаються правила чи набір важливих для запам'ятовування відомостей. Потім приклади чи варіанти інформації розміщуються у вигляді таблиці або схеми – для загального огляду та порівняння. Нерідко пропонуються вправи чи завдання для детального розгляду проблеми, а потім уже вивчений матеріал закріплюється при виконанні тестів.

Причому тестові завдання варіюються за розміром і формою викладення з тим, щоб натренувати школярів у їхньому виконанні. З цією ж метою розміщуються й таблички для вписування відповідей. Ключі до завдань для самоперевірки та вирішення складних моментів надруковані наприкінці видання.

Літературні теми подаються для 9–11 класів. Добре продумані й опрацьовані теоретичні відомості та тестові завдання будуть корисними не лише учням, а й учителям – для проведення занять. До комплексного опрацювання матеріалу бажано додати тексти творів.

Довідник Авраменко містить короткі словники наголосів та фразеологізмів, що допоможуть абітурієнтам при виконанні багатьох завдань. Приділяється час і місце для розвитку мовлення, надаються типові роз'яснення й рядки для нотаток.

Інтернет-магазин навчальної літератури BOOK4SCHOOL забезпечить покупців незамінним у вивченні української мови та літератури посібником під назвою «Довідник + тести. Частина І» видавництва «Грамота» міста Києва, авторів О. Авраменка й М. Блажко, при своєчасному замовленні на сайті.

Звертайтеся!

ВИДИ ДОСТАВКИ:

а) УКРПОШТА (доставка по всій Україні від 30 грн з додатковою комісією за післяплату). Термін доставки – 5 – 10 днів.

б) НОВА ПОШТА

  • При накладеному платежі - сплата за доставку (від ваги, мінімально 40 грн) + 20 грн + 2% від вартості товару;
  • При оплаті товару на карту Приватбанку - тільки доставка (від ваги, не менше 40 грн).
  • Кур'єрська доставка Новою поштою – сплата за доставку + (якщо є накладений платіж) + 35-45 грн за послугу склад-двері (оплата кур'єра залежить від ваги посилки).
  • Термін доставки – 1-3 дні.
  • Термін зберігання посилки – 5 робочих днів (включаючи суботу).
  • При отриманні посилки – мати паспорт; знати номер декларації (надсилаємо після відправлення SMS на ваш номер телефона).

БЕЗКОШТОВНА доставка – при замовленні від 2500 грн (зі знижкою).

Якщо у Вас виникли питання стосовно форми оплати та способів доставки, ми будемо раді на них відповісти за телефонами:

  • (066) 71-81-766;
  • (073) 70-07-088.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.