Підручник Біології 8 клас Соболь В.І. Збільшити

Підручник Біології 8 клас Соболь В.І.

Абетка

Автор: Соболь В.І.



978-966-682-381-9

Новинка

Підручник з біології для 8 класу Соболь В.І. (автор) видавництва "Абетка" за Новою програмою. Знижки при замовленнях на класи.

Детальніше

300 грн

Ми доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 72 години!

Захист персональних даних!

Працює система знижок (до - 30%)!

Замовте на 2 500 грн і отримайте Безкоштовну доставку!
Оцінки і коментарі наших клієнтів
Тип товару Підручник
Предмет Біологія
Місто видавця Кам'янець-Подільський
Обкладинка Тверда
Мова видання Українська
Друк Кольоровий
Країна виробник Україна
Формат 70х100
Кількість сторінок 288

Підручник "Біологія 8 клас" автор Соболь В. видавництва "Абетка" за новою програмою.

Від автора Соболь В.І. поради роботи з підручником:

Підручник з біології, який ви тримаєте в руках, ознайомить вас з особливостями .життєдіяльності, будови й поведінки людини. Але перед тим, як розпочати вивчення, запам’ятайте, що організм людини - це не лише біологічна система, що складається із клітин, тканин, органів й систем органів. Людина - найдосконаліший витвір природи з дивовижним внутрішнім світом. Кожна людина - неповторність, якої не було, немає в даному часі й не буде в майбутньому. Цей підручник дасть вам не лише нові знання, а й допоможе сформувати власні способи діяльності, для того щоб ви змогли реалізувати одну з найвищих людських потреб - потребу творити. А для цього потрібно пізнати самих себе. «Пізнай себе і ти пізнаєш світ», - говорили древні мудреці. Пізнання самого себе відкриє вам можливості власного прогресу, успіху, щастя та поваги самих до себе і в людей, які вас оточують.

Матеріал підручника з біології для 8 класу поділено на теми й окремі параграфи. Основними частинами параграфів підручника є такі рубрики.

Вступна частина містить цитату до параграфа, рубрики «Основні поняття й ключові терміни», «Пригадайте!», «Знайомтеся!», «Цікаво знати», «Новини зі світу науки», «Поміркуйте!» та ілюстративні завдання, ввідні вправи, класичні експерименти для формування мотивації до навчання. У цій частині також подано завдання, ілюстрації, відомості про організм людини, кросворди тощо.

 «ЗМІСТ» містить матеріал для засвоєння й формування нових знань, 3 умінь, навичок, способів діяльності. У змісті великими літерами синього кольору виділено ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ, що організовують найважливішу інформацію, а малими синіми літерами - ключові термі- , що узагальнюють якусь частину інформації. Основні поняття й ключові терміни є обов’язковими для запам’ятовування на відміну від понять, поданих курсивом. За їхньою допомогою виділяються визначення, назви явищ, поняття, що ви їх вивчатимите пізніше. Матеріал змісту поділений на розділи, до яких подається запитання, а в кінці - узагальнювальний висновок.

«ДІЯЛЬНІСТЬ» містить матеріал для формування способів продуктивної діяльності, розвитку творчої активності й дослідницьких умінь. Метою цієї частини параграфа є зміцнення, поглиблення, юзширення знань шляхом самостійного виконання завдань та створення власних освітніх продуктів, якими є: проекти, малюнки, рисунки, висновки. дослідження, презентація, власні рекомендації тощо. Ця частина містить теми проектів, творчі завдання, міжпредметні завдання «Біологія + ...» тощо. Лля формування практичних й дослідницьких умінь у рубриці «Навчаємося пізнавати» подано інструктивні картки до практичних робіт, дослідницьких завдань і лабораторних досліджень.

«РЕЗУЛЬТАТ» містить завдання для закріплення, контролю й корекції знань та самооцінки навчальної діяльності. Ці завдання подаються з поступовим ускладненням та із зазначенням рівня їхньої складності й оцінки в балах.

Після кожної теми є блок найважливішої інформації, що містить цитату, таблицю чи схему, загальний тематичний висновок. Все це подається під рубрикою «Узагальнення теми». Для перевірки якості засвоєння матеріалу теми в рубриці «Самоконтроль знань» пропонуються нові й цікаві для вас з или тестів.

Купити підручник з біології 8 клас Соболь В. можно оптом при замовленні на клас.

ВИДИ ДОСТАВКИ:

а) УКРПОШТА (доставка по всій Україні від 30 грн з додатковою комісією за післяплату). Термін доставки – 5 – 10 днів.

б) НОВА ПОШТА

  • При накладеному платежі - сплата за доставку (від ваги, мінімально 40 грн) + 20 грн + 2% від вартості товару;
  • При оплаті товару на карту Приватбанку - тільки доставка (від ваги, не менше 40 грн).
  • Кур'єрська доставка Новою поштою – сплата за доставку + (якщо є накладений платіж) + 35-45 грн за послугу склад-двері (оплата кур'єра залежить від ваги посилки).
  • Термін доставки – 1-3 дні.
  • Термін зберігання посилки – 5 робочих днів (включаючи суботу).
  • При отриманні посилки – мати паспорт; знати номер декларації (надсилаємо після відправлення SMS на ваш номер телефона).

БЕЗКОШТОВНА доставка – при замовленні від 2500 грн (зі знижкою).

Якщо у Вас виникли питання стосовно форми оплати та способів доставки, ми будемо раді на них відповісти за телефонами:

  • (066) 71-81-766;
  • (073) 70-07-088.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.