Авраменко Довідник ЗНО 2022 (1 частина) + збірник тестів (2 частина) Українська мова та література вид. Грамота Збільшити

Авраменко Довідник ЗНО 2022 (1 частина) + збірник тестів (2 частина) Українська мова та література вид. Грамота

Грамота

Автор: Авраменко О.М.



3464266788809870

Новинка

Готуємося до ЗНО 2022 з української мови та літератури за довідником (1 частина) та збірником тестових завдань (2 частина) автора Олександра Авраменко видавництво Грамота м. Київ. На оптові замовлення - ЗНИЖКИ.

Детальніше

405 грн

Ми доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 72 години!

Захист персональних даних!

Працює система знижок (до - 30%)!

Замовте на 2 500 грн і отримайте Безкоштовну доставку!
Оцінки і коментарі наших клієнтів
Тип товару Довідник + збірник тестових завдань
Предмет Українська мова та література
Автор Олександр Авраменко, Марія Блажко
Видавництво Грамота
Обкладинка Тверда
Мова видання Українська
Місто видавця Київ
Друк Чорно-білий
Країна виробник Україна
Гриф МОН України Рекомендовано МОНУ
Формат А5
Кількість сторінок 496 + 168
Товарна група Книги
Особливість Захисна голограма

Навчальний комплект до ЗНО 2022 «Довідник + збірник тестів» О. Авраменко

Вивчене з української мови та літератури в загальноосвітній школі за останні 5-6 років у сумлінного учня перетворюється на комплекс знань. Проте більшість конкретних відомостей у пам'яті втрачається, і скласти іспити по закінченні одинадцятирічки без попереднього ретельного повторення неможливо.

Для відтворення опанованих розділів обох навчальних дисциплін перед проходженням ЗНО 2022 потрібне видання, побудоване на принципах узагальнення, закріплення й розширення знань випускника. Таким є навчальний комплект київського видавництва «Грамота», що складається з двох частин.

Першу з них, «Довідник. Збірник завдань у тестовій формі. ЗНО 2022 Українська мова й література», Авраменко О. та Блажко М. написали для абітурієнтів і підготовки до контрольних робіт у 2022 році.

Друга частина автора Олександра Авраменко «Збірник завдань у тестовій формі» з тих же предметів – складена у форматі ЗНО 2022 (12 варіантів). Посібники зроблені в різному форматі, але однаково забарвлені.

Хоча назви видань у деякій мірі збігаються, але викладений у книжках матеріал ні в якому разі не повторюється, а служить продовженням розпочатої роботи для належного засвоєння практичних тем. Спочатку учні закріплюють упорядковані за розділами шкільної програми правила в тестовій формі, а потім виконують варіанти безсистемно розміщених різнорівневих тестових завдань.

Що дає комплект користувачеві

У «Довіднику», складеному разом зі співавтором М. Блажко, О. Авраменко перед кожним навчальним предметом надає зміст програми зовнішнього оцінювання та вимоги до рівня підготовки учнів. Це служить навчальним орієнтиром для вчителів і школярів у періоди вивчення розділів, підготовки до контрольних робіт і вирішального тестування.

У «Збірнику тестів» на початку кожної частини вказуються особливості виконання та оцінювання завдань. Наприкінці цього видання розміщено таблиці переведення балів у рейтингову оцінку і відповідності тестових балів шкільним рівневим оцінкам. Надані варіанти цілком збігаються з виглядом і наповненням типових тестових зошитів, що видаватимуться учасникам ЗНО 2020. Кожна третя частина становить завдання для власного висловлення, тези й інструкції до написання зв'язних текстів за поширеними темами та вказівками автора. Це допоможе випускникам адаптуватися до майбутнього випробування.

Однак головна заслуга вказаного комплекту полягає в повному, теоретичному і практичному охопленні навчального матеріалу, призначеного для тестового опитування абітурієнтів наступного року. Хіба що деякі тексти з літератури потребують перечитування за хрестоматією чи іншим джерелом інформації. При повному проходженні змісту книжок користувач гарантовано складе іспит, хоча кількість набраних балів і залежатиме від його індивідуальних здібностей.

Більшість мовних та інших тем першого видання розміщена у вигляді таблиць, що прискорює і зміцнює сприймання матеріалу. Автор доповнює набуті в школі відомості цікавими науковими даними та винятками з правил. Кожна книга містить відповіді на тестові завдання, що підвищує рівень засвоєння знань і поліпшує настрій при роботі.

Придбаний в інтернет-магазині навчальної літератури BOOK4SCHOOL комплект Авраменко О. «Довідник +Збірник тестових завдань» для підготовки до складання незалежного оцінювання з української мови й літератури автора та члена комісії ЗНО Олександра Авраменка, видавництва «Грамота» міста Києва – запорука успіху абітурієнта на першому, обов'язковому тестуванні. Поспішайте замовити літературу вчасно, поки вона є у продажу!

ВИДИ ДОСТАВКИ:

а) УКРПОШТА (доставка по всій Україні від 30 грн з додатковою комісією за післяплату). Термін доставки – 5 – 10 днів.

б) НОВА ПОШТА

  • При накладеному платежі - сплата за доставку (від ваги, мінімально 40 грн) + 20 грн + 2% від вартості товару;
  • При оплаті товару на карту Приватбанку - тільки доставка (від ваги, не менше 40 грн).
  • Кур'єрська доставка Новою поштою – сплата за доставку + (якщо є накладений платіж) + 35-45 грн за послугу склад-двері (оплата кур'єра залежить від ваги посилки).
  • Термін доставки – 1-3 дні.
  • Термін зберігання посилки – 5 робочих днів (включаючи суботу).
  • При отриманні посилки – мати паспорт; знати номер декларації (надсилаємо після відправлення SMS на ваш номер телефона).

БЕЗКОШТОВНА доставка – при замовленні від 2500 грн (зі знижкою).

Якщо у Вас виникли питання стосовно форми оплати та способів доставки, ми будемо раді на них відповісти за телефонами:

  • (066) 71-81-766;
  • (073) 70-07-088.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.