Авраменко Довідник ЗНО 2022 (1 частина) + збірник тестів (2 частина) Українська мова та література вид. Грамота Збільшити

Авраменко Довідник ЗНО 2022 (1 частина) + збірник тестів (2 частина) Українська мова та література вид. Грамота

Грамота

Автор: Авраменко О.М.



3464266788809870

Новинка

Готуємося до ЗНО 2022 з української мови та літератури за довідником (1 частина) та збірником тестових завдань (2 частина) автора Олександра Авраменко видавництво Грамота м. Київ. На оптові замовлення - ЗНИЖКИ.

Детальніше

405 грн

Ми доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 72 години!

Захист персональних даних!

Працює система знижок (до - 30%)!

Замовте на 2 500 грн і отримайте Безкоштовну доставку!
Оцінки і коментарі наших клієнтів
Тип товару Довідник + збірник тестових завдань
Предмет Українська мова та література
Автор Олександр Авраменко, Марія Блажко
Видавництво Грамота
Мова видання Українська
Місто видавця Київ
Обкладинка Тверда
Країна виробник Україна
Гриф МОН України Рекомендовано МОНУ
Друк Чорно-білий
Формат А5
Кількість сторінок 496 + 168
Товарна група Книги
Особливість Захисна голограма

Навчальний комплект до ЗНО 2022 «Довідник + збірник тестів» О. Авраменко

Вивчене з української мови та літератури в загальноосвітній школі за останні 5-6 років у сумлінного учня перетворюється на комплекс знань. Проте більшість конкретних відомостей у пам'яті втрачається, і скласти іспити по закінченні одинадцятирічки без попереднього ретельного повторення неможливо.

Для відтворення опанованих розділів обох навчальних дисциплін перед проходженням ЗНО 2022 потрібне видання, побудоване на принципах узагальнення, закріплення й розширення знань випускника. Таким є навчальний комплект київського видавництва «Грамота», що складається з двох частин.

Першу з них, «Довідник. Збірник завдань у тестовій формі. ЗНО 2022 Українська мова й література», Авраменко О. та Блажко М. написали для абітурієнтів і підготовки до контрольних робіт у 2022 році.

Друга частина автора Олександра Авраменко «Збірник завдань у тестовій формі» з тих же предметів – складена у форматі ЗНО 2022 (12 варіантів). Посібники зроблені в різному форматі, але однаково забарвлені.

Хоча назви видань у деякій мірі збігаються, але викладений у книжках матеріал ні в якому разі не повторюється, а служить продовженням розпочатої роботи для належного засвоєння практичних тем. Спочатку учні закріплюють упорядковані за розділами шкільної програми правила в тестовій формі, а потім виконують варіанти безсистемно розміщених різнорівневих тестових завдань.

Що дає комплект користувачеві

У «Довіднику», складеному разом зі співавтором М. Блажко, О. Авраменко перед кожним навчальним предметом надає зміст програми зовнішнього оцінювання та вимоги до рівня підготовки учнів. Це служить навчальним орієнтиром для вчителів і школярів у періоди вивчення розділів, підготовки до контрольних робіт і вирішального тестування.

У «Збірнику тестів» на початку кожної частини вказуються особливості виконання та оцінювання завдань. Наприкінці цього видання розміщено таблиці переведення балів у рейтингову оцінку і відповідності тестових балів шкільним рівневим оцінкам. Надані варіанти цілком збігаються з виглядом і наповненням типових тестових зошитів, що видаватимуться учасникам ЗНО 2020. Кожна третя частина становить завдання для власного висловлення, тези й інструкції до написання зв'язних текстів за поширеними темами та вказівками автора. Це допоможе випускникам адаптуватися до майбутнього випробування.

Однак головна заслуга вказаного комплекту полягає в повному, теоретичному і практичному охопленні навчального матеріалу, призначеного для тестового опитування абітурієнтів наступного року. Хіба що деякі тексти з літератури потребують перечитування за хрестоматією чи іншим джерелом інформації. При повному проходженні змісту книжок користувач гарантовано складе іспит, хоча кількість набраних балів і залежатиме від його індивідуальних здібностей.

Більшість мовних та інших тем першого видання розміщена у вигляді таблиць, що прискорює і зміцнює сприймання матеріалу. Автор доповнює набуті в школі відомості цікавими науковими даними та винятками з правил. Кожна книга містить відповіді на тестові завдання, що підвищує рівень засвоєння знань і поліпшує настрій при роботі.

Придбаний в інтернет-магазині навчальної літератури BOOK4SCHOOL комплект Авраменко О. «Довідник +Збірник тестових завдань» для підготовки до складання незалежного оцінювання з української мови й літератури автора та члена комісії ЗНО Олександра Авраменка, видавництва «Грамота» міста Києва – запорука успіху абітурієнта на першому, обов'язковому тестуванні. Поспішайте замовити літературу вчасно, поки вона є у продажу!

ВИДИ ДОСТАВКИ:

а) УКРПОШТА (доставка по всій Україні від 30 грн з додатковою комісією за післяплату). Термін доставки – 5 – 10 днів.

б) НОВА ПОШТА

  • При накладеному платежі - сплата за доставку (від ваги, мінімально 40 грн) + 20 грн + 2% від вартості товару;
  • При оплаті товару на карту Приватбанку - тільки доставка (від ваги, не менше 40 грн).
  • Кур'єрська доставка Новою поштою – сплата за доставку + (якщо є накладений платіж) + 35-45 грн за послугу склад-двері (оплата кур'єра залежить від ваги посилки).
  • Термін доставки – 1-3 дні.
  • Термін зберігання посилки – 5 робочих днів (включаючи суботу).
  • При отриманні посилки – мати паспорт; знати номер декларації (надсилаємо після відправлення SMS на ваш номер телефона).

БЕЗКОШТОВНА доставка – при замовленні від 2500 грн (зі знижкою).

Якщо у Вас виникли питання стосовно форми оплати та способів доставки, ми будемо раді на них відповісти за телефонами:

  • (066) 71-81-766;
  • (073) 70-07-088.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.