Збірник тестових завдань ЗНО 2019 Англійська мова Валігура, Давиденко вид: Підручники і посібники Збільшити

Збірник тестових завдань ЗНО 2019 Англійська мова Валігура, Давиденко вид: Підручники і посібники

Підручники і посібники

9789660725881

Новинка

Збірник тестових завдань з англійської мови (ЗНО 2019) автори Валігура О., Давиденко Л. видавництво «Підручники і посібники» м. Тернопіль – це тестові завдання + відповіді до них. Все необхідне для швидкої ґрунтовної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Оптові замовлення книг ЗНО – з гарними знижками, без черги, безкоштовна доставка по Україні.

Детальніше

75 грн

Ми доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 72 години!

Захист персональних даних!

Працює система знижок (до - 30%)!

Замовте на 2 500 грн і отримайте Безкоштовну доставку!
Оцінки і коментарі наших клієнтів
Тип товару Збірник тестових завдань ЗНО 2019
Предмет Англійська мова
Автор Ольга Валігура, Лариса Давиденко
Видавництво Підручники і посібники
Місто видавця Тернопіль
Обкладинка М'яка
Мова видання Українська
Друк Чорно-білий
Країна виробник Україна
Формат А4
Кількість сторінок 240
Товарна група Книги

Збірник тестових завдань з англійської мови (ЗНО 2019) автори Валігура О., Давиденко Л. видавництва «Підручники і посібники»

«Англійська мова. ЗНО 2019. Збірник тестових завдань» авторів Валігура О., Давиденко Л., видавництва «Підручники і посібники» міста Тернопіль являє собою повний набір тестів для закріплення й самоперевірки за всім охопленим програмою зовнішнього незалежного оцінювання курсом вивчення даного предмета у школі.

До завдань увійшли запитання на знаходження однієї правильної (або неправильної) відповіді, вправи на співставлення частин цілого та встановлення відповідності, дописування слів чи фраз і завдання на подання письмової розгорненої відповіді. З метою своєчасного виправлення помилок і доопрацювання матеріалу, в даних збірниках надані точні відповіді на всі тестові запитання.

Здебільшого такі завдання беруться фахівцями з минулорічного незалежного оцінювання, тому вони є зручним видом тренувань і дуже корисними для майбутніх іспитів. Відповіді записуються переважно в такій формі, як для справжнього ЗНО 2019 року, щоб учні призвичаїлися до даної форми занотовування.

Учителі використовують тестові завдання зі збірників у процесі перевірки знань різного рівня, тим самим спрощуючи собі підготовку до уроків і поліпшуючи готовність випускників до іспитів.

Комплексне вилання з англійської мови (ЗНО 2019) авторів Валігура, Давиденко краще купити разом із збірником тестів для повноцінної підготовки.

Купити до ЗНО 2019 збірник тестових завдань із англійської мови Валігура О., Давиденко Л. видавництва «Підручники і посібники» оптом чи в роздріб можна в нашому інтернет-магазині навчальної літератури BOOK4SCHOOL. Заявки приймаються онлайн і за телефоном, література відпускається зі знижками за опт, учителям і нашим постійним покупцям. До зв'язку!

ВИДИ ДОСТАВКИ:

а) УКРПОШТА (доставка по всій Україні від 30 грн з додатковою комісією за післяплату). Термін доставки – 5 – 10 днів.

б) НОВА ПОШТА

  • При накладеному платежі - сплата за доставку (від ваги, мінімально 40 грн) + 20 грн + 2% від вартості товару;
  • При оплаті товару на карту Приватбанку - тільки доставка (від ваги, не менше 40 грн).
  • Кур'єрська доставка Новою поштою – сплата за доставку + (якщо є накладений платіж) + 35-45 грн за послугу склад-двері (оплата кур'єра залежить від ваги посилки).
  • Термін доставки – 1-3 дні.
  • Термін зберігання посилки – 5 робочих днів (включаючи суботу).
  • При отриманні посилки – мати паспорт; знати номер декларації (надсилаємо після відправлення SMS на ваш номер телефона).

БЕЗКОШТОВНА доставка – при замовленні від 2500 грн (зі знижкою).

Якщо у Вас виникли питання стосовно форми оплати та способів доставки, ми будемо раді на них відповісти за телефонами:

  • (066) 71-81-766;
  • (073) 70-07-088.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.